noutati

Povestea ASPERA

Accentul se pune pe crearea de experiente pentru o invatare activa si de aceea vom lucra atat in salile de terapie, cat si in bucatarie si afara in curte.

Combinam intr-un singur loc traditionalul si caldura cu cele mai moderne amenajari si echipamente, urmand principiile de amenajare Reggio Emilia. Am ales abordarea Reggio Emilia deoarece procesul de invatare se contureaza si prin modul de amenajare a locatiei, totul desfasurandu-se intr-un mediu cat mai natural. Invatarea este bazata pe experiente, pe joc si totul pleaca de la interesul copilului. Accentul se pune pe crearea de experiente pentru o invatare activa si de aceea vom lucra atat in salile de terapie, cat si in bucatarie si afara in curte.

Card image cap

Centrul ASPERA, un proiect unic în România

Primul an de activitate al Centrului ASPERA înseamnă peste 5.700 de ore de terapie, 150 de evaluări psihologice, logopedice și senzorial-motrice, peste 300 de ore de însoțire la grădiniță și 100 de ore de consiliere parentală.

hotnews.ro

Centrul ASPERA, un an de acreditare, un an de bine pentru copiii cu nevoi speciale

csid.ro
Card image cap

Centrul Aspera aduce în România o metodă de terapie răspândită pe plan internațional în școli

Alina Munteanu, care a coordonat peste zece ani departamente de Proiecte Strategice Transformaționale în E.ON, Electrica și Engie, a pus bazele unui ONG și lansează acum Centrul ASPERA

financialintelligence.ro
Card image cap

Centrul ASPERA, un proiect unic pentru copiii cu nevoi speciale

Primul an de activitate al Centrului ASPERA înseamnă peste 5.700 de ore de terapie, 150 de evaluări psihologice, logopedice

totuldespremame.ro

Partea 1

Partea 2