-sprijin-

Strangeri de fonduri

Impreuna suntem intotdeauna mai puternici. Impreuna, sinergia viziunii, experientei si dedicarii noastre devine o forta. Impreuna, vocea noastra devine vocea copiilor care au nevoie de noi toti, si astfel vocea lor devine auzita.

26.Iunie 2021

Dimineata zilei de 26 iunie a fost dedicata unul eveniment de miscare si meditatie in cadrul centrului nostru. In parteneriat cu Decathlon Romania si cu participarea extraordinara a profesorului coregraf Laura Andrei, am oferit un moment de relaxare si de conectare a trupului cu mintea.

03.Aprilie 2021

In data de 3 Aprilie 2021 in parteneriat cu Decathon Romania, Centrul Aspera a incheiat luna dedicata femeii, oferind o sesiune gratuita de dans creativ si meditatie, sub coordonarea coregrafei Sorina Petrescu.

20.Martie 2021

De Ziua Internationala a Fericirii si Ziua Mondiala a Spunerii de Povesti, Centrul Aspera cu sprijinul companiilor In spiritul Povestilor si Copilarila a organizat un spectacol online de teatru de papusi. Donatiile realizate de catre participanti in contul asociatiei vor sustine terapiile copiilor diagnosticati cu autism.

03.Martie 2021

In data de 03 Martie 2021 scriitoarea Ana Barton a fost gazda unei Seri de lectura organizata de Centrul Aspera. Evenimentul a marcat Ziua Mondiala a Scriitorilor, celebrata anual la aceasta data si a avut cauza strangerea de fonduri pentru oferirea unui Grup Terapeutic Psihologic gratuit, mamelor de copii diagnosticati cu autism.